Početna   /  

O nama

Tampa Group kompanija sa sjedištem u Nikšiću,  specijalizovana za opremanje ugostiteljskih objekata i higijenski menadžment u svim granama privrede. Poslujemo od 2022. godine, iako relativno "mlada" kompanija postali smo siguran i pouzdan partner renomiranih brendovi u svijetu hotelijerstva i restoraterstva poput Porto Montenegro, One&Only, Huma, Dukley Garden, Ananti, Voco, Nikki beach itd. Prepoznati smo po znanju, tačnosti, kvalitetu, dizajnu u skladu sa propisima i HACCP standardima, poštovanju rokova isporuke, kao i partnerskom odnosu u nastojanju da u potpunosti zadovoljimo zahtjeve naših kupaca.

Generalni i autorizovani smo zastupnici kompanija za velike kuhinjske elemente i opremu Damond EU, RM Gastro kao i kompanija za sitni inventar Lusini i njenim pod-brendovima Vega, Erwin M., Pulsiva, renomirani brend za escajg iz Solingena Picard&Wielpütz. Iz oblasti higijesnkog menadžmenta FinkTec GmbH, Acto GmbH.

Nudimo usluge konsulting, projektovanje, opremanje i servisiranje profesinalnih kuhinja. 
Konsulting, projektovanje, opremanje ugostiteljskih objekata kompletnim asortimanom od namještaja, escajga, porculana, barske opreme, dekoracije, radne odjeće i obuće, hotelska oprema  i kozmetika i još mnogo toga. Takođe nudimo i usluge brendiranja porculana, stakla, tekstila, radne odjeće, hotelske opreme i drugih proizvoda.

Naš tim čine ambiciozni stručnjaci različitih profila i profesija, sa dugogodišnjim iskustvom u opremanju ugostiteljskih objekata i u higijensko-hemijskom menadžmentu. Dobro organizovani tim menadžera prodaje kao i razvijena servisna služba sa post-prodajnom brigom o svojim klijentima.

Naš cilj je uspješna i dugoročna saradnja. Mi ne tražimo samo kupce već partnere u želji da ponudimo najbolju uslugu i kvalitet, pa u skladu s tim biramo najbolje, renomirane saradnike i dobavljače čiji će ugostiteljski proizvodi biti u prodajnom programu naše kompanije.

Cijenimo vrijeme naših klijenata i poštujemo dogovorene rokove uz brzu adaptaciju povećanja prodaje tokom sezonskih mjeseci. Sigurno i na vrijeme, naši proizvodi će doći do vas.

Pozivamo vas da posjetite naš show room u Nikšiću na adresi 5. Proleterske brigade br. 15, (2. sprat TC Zeta) iza zgrade Opštine i više se informišete o nama, proizvodima, uslugama.

 

Profesionalna ugostiteljska (HORECA) oprema

Tampa Group tim Vam stoji na usluzi u opremanju vašeg ugostiteljskog objekta po želji i mjeri. Sve na jednom mestu za kompletno opremanje vašeg ugostiteljskog objekta: kuhinjski krupni i sitni inventar, escajg, porculan, barska oprema, staklo, namještaj, dekoracije, stoni pribor, tekstil, radna odjeća i obuča, hotelska oprema i kozmetika, oprema za švedski sto, potrošni materijal...

 

Higijenski menadžment

Tampa Group vam nudi profesionalni higijenski menadžement u industrijama/proizvodnjama hrane i pića.

Uz saradnju sa njemačkom kompanijom Finktec nudimo programe i solucije za higijenski menadžment uz snadbijevanje proizvodima i obukom zaposlenih. Specijalizovani za higijenu i dezinfekciju prehrambene industrije, medicinske industrije, poljoprivrede, higijene zgrada. Za dodatne informacije konatkirajte nas.